Qui som

Montse Figueras

Terrassa, 1961
De ben petita ja es va fer una nina de drap inspirada en una nina que li havien portar els reis. Amb 15 anys feia jerseis amb dibuixos jaquard, i el dia del seu casament duia una torera feta per ella. I és que la Montse té molta traça per les labors, supera cada repte que es proposa aprendre i és molt perfeccionista. Sap el que és fer i desfer. Li agrada molt ensenyar i compartir el que sap fer. Domina el patchwork, la mitja i el ganxet.

Mercè Figueras

Terrassa, 1965
Possiblement, el fet que un estiu quan tenia uns 10 anys la mare li regalés uns quadrets de mig punt per ajudar a passar l’estona, va influir en la gran afició que té ara pel punt de creu, n’ha fet un munt!, especialment en labors per regalar. Recordo que deuria tenir uns 12 anys quan es va fer un jersei de ganxet, era de color verd. Difícilment la veuràs passant l’estona, a la mínima ja té una labor entre mans. El patchwork li agrada molt i pels voltants de Nadal ja decora la casa amb les seves creacions nadalenques.

 

Per què FILing good?

Amb aquest nom, hem volgut donar un doble sentit a l’expressió anglesa “feeling good”, sentir-se bé, estar bé. I és que estem tant bé quan treballem el FIL! 🙂