Què fem

Botiga de llanes a Terrassa

Després de més de dos anys organitzant tallers i cursets, el mes de maig de 2015 hem obert una botiga de llanes, cotó, trapillo, agulles de mitja, ganxets, complements, llibres, revistes, etc.

Tenim molta varietat de materials i complements de les següents marques: Bergère de France, Braidhook, Castelltort, Clover, Katia, KnitPro, Malabrigo, Prym, Rosas crafts, Stafil… Segur que trobaràs el que necessites!

Formació

Al fons de la botiga hi ha el taller. Hi fem classes dirigides, tallers, seguiment de prendes… Tot el que calgui perquè no et perdis amb la mitja, el ganxet i el trapillo.

T’oferim venir a passar una estona entretinguda i relaxada, elaborant les teves pròpies prendes i complements: jerseis, xals, accessoris pel cabell, bijuteria, fundes, amigurumis, cistelles, catifes, coixins, bosses, fulards, mitenes, barrets, armilles…

A Filing good volem que totes les persones que participen als nostres tallers i activitats trobin el gust i el benestar en la realització de manualitats com ara: ganxet, ganxet XXL (trapillo), mitja, macramé… són activitats que, després d’uns anys associades a les àvies i mestresses de casa, ara tornen amb força entre la gent jove (majoritàriament noies).

I per què ens agrada?

És molt bon entreteniment: dedicar part del teu temps a fer aquestes activitats és una bona manera de passar l’estona. Distreu i relaxa, alhora que t’enriqueix amb la pròpia elaboració d’articles únics i personals.

Aporta valors com ara: la recuperació de les tradicions, el valor de que és fet-a-mà. L’esforç d’aprendre; fer i desfer, per fer millor. Canvi de ritme, sense presses. Compartir temps i material amb altres persones.